Meditation
Skønhed, Kærlighed og Visdom


Home
Meditation
Fuldmåne
Myter og legender
Artikler
Links

PrintASTROLOGISKE BETRAGTNINGER FOR 2014

af Anne Sommer


Super-måne
Den 1. januar, nytårsdag begyndte det nye år med en nymåne i Stenbukkens tegn. Det var en "super-måne", som betyder, at månen var tættere på jorden end sædvanligvis og derfor har en større effekt på havenes tidevand og på vores følelser. Nytår - Nymåne - beskeden er temmelig klar! Denne nymåne var et forvarsel om, hvad det nye år vil bringe. Det er tid til at give slip på fortiden og tillade det igangværende energiskifte at få os til at bevæge os til nye niveauer af forståelse og opfyldelse.

Året for det kardinale storkors
Denne nymåne var magtfuld ikke kun på grund af dens nærhed til jorden, men også fordi den starter energierne fra det Kardinale Storkors, som vi skal arbejde med det meste af 2014.

Det er Pluto-Uranus og Mars-Jupiter i Kardinale tegn, som danner storkorset, og det varsler, hvordan 2014 vil forme sig. På fuldmånetidspunktet i januar (den 16. januar) er storkorset stadig aktivt, og i den magtfulde uge i april fra den 22. til den 24. april 2014, vil alle fire planeter være 13 grader inde i de kardinale tegn (eksakt den 23. april). Storkorset bliver samtidig påvirket af Månen og andre hurtigtgående planeter.

Pluto (i Stenbukken), Uranus (i Vædderen), Mars (i Vægten) og Jupiter (i Krebsen) indikerer en form for korsfæstelse af menneskeheden, og storkorset bliver endnu stærkere på grund af den fortsatte kvadrat mellem Pluto og Uranus. I april får vi den femte kvadrat ud af syv kvadrater mellem de to planeter. Den første var i juni 2012 og den sidste vil være i marts 2015. Det tredje og fjerde slag var i 2013, og 2014 repræsenterer derfor midtpunktet for denne 'indvielsesrejse'.

Stenbukkens tegn
I Stenbukken, der symboliserer bjergets top af materielle og spirituelle præstationer, reflekterer vi over, hvad vi har gjort forkert og beslutter, hvad vores nytårsfortsætter skal være, ligesom sjælen gør efter livet. Stenbukken er et af tegnene for død og fuldendelse, men det er også tegnet som åbner døren til fornyet liv.

Saturn i Skorpionen
Stenbukken er tegnet for indvielse i mysterierne, og dets hersker Saturn er for øjeblikket i Skorpionens tegn, hvilket sikrer at menneskeheden vil være nødt til at forøge sin indsats i 2014. Individuelt og på gruppebasis vil vi alle blive tvunget til at betræde 'den brændende grund' af personlige egenskaber, der er blevet til hindringer. Samtidig vil vi også stå på vor ret og kræve det højere selvs nye territorium, som vi har tilkæmpet os. Skorpionen er forvandlingens tegn, destruktion for rekonstruktion og nyskabelse, begyndelse og slutning, fødsel og død.

Mars i Vægten
Nymåne-horoskopets mønster inkluderer også en intens forbindelse mellem Mars i Vægten, og den vil være en positiv drivende energi. Mars, som er guden for krig er i tegnet for fred. Mars i Vægten handler om at holde sine fjender tæt ind til sig og være årvågen over for sine 'venner'.

Mars har imidlertid en kvadrat til Pluto og en opposition til Uranus, som gør den yderst ustabil, hvis den ikke bliver behandlet korrekt. Dette er usædvanlige magtfulde energier, og menneskeheden behøver mod for at modstå frygt og ængstelse. Hvis vi i vor kommunikation med andre viser et godt eksempel, vil kriserne kunne lettes.

Pluto i Stenbukken
Storkorset bringer mere fokus på den fortsatte square-dans mellem Pluto og Uranus. Det er en mulighed for transformation, som gentages for tredje gang siden 1930erne. Pluto - Uranus kvadraten inspirerer til større ændringer på globale og personlige niveauer. Da vi rider på en bølge i de første seks måneder i 2014, vil vi have endnu mere fokus på at løbe risici, som hjælper os til at bryde fri af begrænsninger fra fortiden.

Månens intension sammen med Pluto er at 'raffinere' livets udvikling mod en mere perfekt form. Det gælder specielt Plutos indflydelse. Pluto gør os først opmærksom på, hvor vi har lækket energi, fordi vi har givet andre magt over os og vort velbefindende. Dette kan udmønte sig i magtkampe, hvor vi prøver at manipulere situationer eller mennesker, så vi selv undgår at føle os manipulerede eller kontrollerede af andre. Ved det første møde med Pluto kan vi føle os umyndiggjort og føle, at vi har meget lidt eller ingen kontrol over visse aspekter af vores liv.

Dette kan synes mærkeligt, da det er Plutos ultimative mål at få os til at føle, at vi har mere magt over vores eget liv. Slutresultatet er tilgængeligt for os, når vi forstår, hvor magtfulde vi i virkeligheden er, for så kan ingen andre kontrollere, hvordan vi føler. Pluto tager os mange, mange gange igennem en renselsesproces på vores vej til genfødsel. Renselsens ild er intens, men som fugl Phoenix, er vi bestemt til at rejse os fra asken.

Resume
Når det nye år begynder på en så dramatisk måde, er det måske ikke overraskende, at de planetariske indflydelser i de første seks måneder af 2014 vil holde os til ilden. Vi vil kontinuerligt have brug for at justere vort indre centrum for at forblive i balance, samtidig med at vi bliver nødt til at navigere på de fortsatte bølger af energi og forandring. Det kan hjælpe os at vide, hvornår de store bølger kommer og vide, hvornår vi vil have rolige øjeblikke, hvor vi kan forberede os på at ride på bølgerne mere effektivt.

Vi er i en overgangsfase fra Fiskenes tidsalder til Vandbærerens tidsalder, og en af de store cyklusser, som er markeret i Mayaernes kalender er slut. Historien gentager sig, ikke begivenhederne i sig selv, men vilkårene. Det er muligt at bryde en gammel cyklus ved at introducere et nyt mønster. Vi har altid et valg! Hopi indianerne og andre naturfolk kendte vejen, og de har altid kunnet lette overgangen mellem verdener eller bevidsthedstilstande, og de delte deres viden med dem, der ville lytte. De havde kontrol over væren og bevidsthed, og de vidste at bevidsthedsændringer er nødvendige for at overleve store forandringer. Metoden er enkel:

Giv kærlighed til ting, mennesker, dyr og planter, for ånden i alle er den samme!Tilbage


cheap jordans sport blue 6s louis vuitton outlet Nike KD VII nike kd vii jordan 11 concord louis vuitton outlet jordan 6 sport blue louis vuitton outlet louis vuitton outlet sport blue 3s jordan 6 sport blue louis vuitton outlet jordans for women coach outlet online foamposites black suede louis vuitton outlet beats by dre outlet louis vuitton outlet kate spade outlet retro jordans for sale louis vuitton outlet cheap jordans louis vuitton outlet louis vuitton outlet jordan 6 sport blue new jordans louis vuitton outlet louis vuitton outlet Louis Vuitton Outlet sport blue 3s Cheap Oakley Sunglasses sport blue 3s jordan 3 sport blue louis vuitton outlet michael kors outlet lebron 12 jordan 3 sport blue louis vuitton outlet jordan 6 history of jordan