Meditation
Skønhed, Kærlighed og Visdom


Home
Meditation
Fuldmåne
Myter og legender
Artikler
Links

Print


DAGLIG MEDITATION

Nøgleord: Lys
Farve: Rød


SOMMERFUGLEN

Forestil dig en larve. Du kan se den kravle rundt på det træ, den bor i. Idet den sætter sig fast på en gren begynder den at danne sin puppe.

Langsomt og sikkert omgiver den sig med gyldne silketråde, indtil den er fuldstændig skjult. Se nøje på puppen i et kort øjeblik.

Nu er du inde i puppen. Omgivet af den bløde silke, hviler du i det gyldne varme mørke. Du er kun svagt bevidst, så du ved ikke præcis hvad der sker med dig, men du fornemmer at der er en skjult forvandlende intelligens på færde i denne tilsyneladende stilhed.

Til sidst revner puppen og en lysstråle trænger ind gennem en lille sprække. Da lyset rammer dig føler du en pludselig bølge af liv og forstår at du kan kaste puppen bort.

Du føler at puppen forsvinder og opdager at du sammen med den har smidt det du hidtil har brugt til at forsvare og sikre din sikkerhed. Du er mere fri end du nogensinde har drømt om at blive……
Du er en smuk, mangefarvet sommerfugl. Du opdager at dine muligheder er uendelig meget større - du kan flyve. Du ser at du befinder dig i en fuldstændig ny verden med vidunderlige farver og lyde og åbne vidder.

Du opdager at du flyver og bliver båret oppe af luften og blidt løftet op af brisen. Du glider langsomt nedad for lidt efter atter at flyve opad.

Under dig ser du en uendelig eng fuld af alle slags forskellige blomster i alle mulige farver. Du sætter dig på en, derefter på en anden, fortsætter til en tredje og videre til den næste, og du lander så blidt at kronbladene end ikke bevæger sig. Du opdager, at hver eneste blomst er forskellig fra de andre med hensyn til farve og duft, og at de hver især har deres særlige liv og kvalitet. Tag dig tid og oplev hvor meget du har udvidet dig, den frihed du har opnået og hvor let du er.

Når du vender tilbage til rummet tager du disse oplevelser med.Slut af med højt, eller inden i dig selv, at sige Den store invokation

Fra lysets kilde i Guds sind
lad lys strømme ind i menneskers tanker
lad lyset komme til Jorden.

Fra kærlighedens kilde i Guds hjerte
lad kærlighed strømme ind i menneskers hjerter
må Kristus komme til syne på Jorden.

Fra centret hvor Guds vilje er kendt
lad hensigt lede menneskers små viljer
den hensigt mestrene kender og tjener.

Fra centret vi kalder menneskeheden
lad Planen for kærlighed og lys fuldbyrdes
må den forsegle døren til det onde.

Lad lys og kærlighed og kraft
genoprette Planen på Jorden.

OM... OM... OM...


Link til:
Fuldmånemeditation i Vædderens tegn
Herkules i Vædderens tegn

Retur