Meditation
Skønhed, Kærlighed og Visdom


Home
Meditation
Fuldmåne
Myter og legender
Artikler
Links

PrintAckling Dyke, Sixpenny Handley, Juli 2014


KORNCIRKLER: MØNSTRE TIL EN NY FREMSPIRENDE BEVIDSTHED

oversat af Ella Ostermann fra
Phillip Lindsay: 2014 Cancer NewsletterDet er atter korncirkelsæson på den nordlige halvkugle, især i England, hvor der er flest korncirkler. Disse gådefulde mønstre fascinerer mange mennesker, selv om den brede offentlighed ikke forstår eller lægger meget mærke til dem, da de britiske tabloidaviser konstant omtaler korncirklerne som snyderi.

Men de, der har set og studeret korncirkler, er alle enige i, at ingen menneskehånd kan have skabt dem. Der er aldrig tegn på at hveden omkring den nyligt dannede cirkel er berørt, før folk begynder at gå ind for at se dem. Forfatteren har set nogle korncirkler med to parallelle lige spor som strækker sig meget langt gennem hveden, hvilket viser, at intet menneske kan have skabt disse linjer uden at der blev tydelige ødelæggelse af den omkringliggende hvede. Det ville tage uger og måneder at opnå den præcision og detaljerigdom, og man ved at korncirklerne opstår på sekunder eller minutter og i fuldt færdig form.

Korncirklerne taler direkte til hjertet. De indgyder ærefrygt og undren – også selv om det bevidste sind ikke helt forstår dem. Mennesker har oplevet alle slags fænomener i cirklerne, fra dybtgående healing eller kvalme, til elektronik, der ikke virker. Tit kommer cirklerne på gamle magnetiserede steder, hvor der engang var stencirkler og andre hellige steder.


Ackling Dyke, Sixpenny Handley, 2. Juli 2014


Ackling Dyke, Sixpenny Handley, 2. Juli 2014
Phillip Lindsays egne billeder

Korncirkler er universelle mønstre, som naturen bygger på, der kommer til syne i naturen eller menneskeskabte hvedemarker – i form af spiraler, fraktaler, perfekte geometriske figurer, som indeholder store mængder kodet information. Cirklerne er flettet, vævet og knyttet sammen med en forbløffende symmetri og kompleksitet. De, der studerer hellig geometri, har skrevet lange afhandlinger om deres betydning – og i mange tilfælde om deres astrologiske signifikans.

Der er selvfølgelig mange spekulationer om, hvordan korncirklerne skabes, men de fleste er enige i, at det er en slags ’elektro-magnetisk’ kraft, der har skabt dem. Elektriciteten målt i en korncirkel er meget højere end uden for cirklen. Teorierne går fra, at de er lavet af rumvæsner til at de er skabt af devariget under ledelse af det store hvide broderskab. Hvad end sandheden er, så forsvinder de ikke foreløbig:


Til højre: Julia cirklen kom til syne i fuldt dagslys nær Stonehenge, mens der var en masse trafik på vejen. Der er øjenvidner Link:

Der var en tåge omkring 2-3 fod over jorden, og den ligesom hvirvlede rundt, så der kom en cirkelform til syne på jorden, som blev større og større, samtidig med at tågen blev større og større og hvirvlede hurtigere og hurtigere.

Det ser ud som om planterne udsættes for en kort og intens varmepåvirkning, som blødgør stænglerne, så de knækker lige over jorden i en 90 graders vinkel, hvor de så ’hærdes’ i deres nye og permanente position uden at blive skadet. Plantebiologer er forbløffede over denne funktion…... Højtryks infralyd kan koge vand i stængler på et nanosekund, idet vandet udvider sig og efterlader bittesmå lufthuller i plantens ’lymfeknuder’. Trykket får også vandet til at dampe, og bønder har fortalt, at når de ’falder over’ en ny korncirkel, ser de damp stige op fra mønstret. Denne proces efterlader spor af kul på stilkenes overflade.

… På grund af den varme og de elektro-magnetiske frekvenser, der er anvendt, er det blevet videnskabeligt dokumenteret, at jordprøver fra korncirkler viser forandringer i disses krystallinske struktur og mineralske sammensætning. Ekspertanalyser konkluderer, at en sådan proces kræver temperaturer på 1500 grader Celsius og en sammenpresning som typisk findes i tusinder af år gamle lag.

…Der er også ultralyd i korncirkler – højere lyde end mennesket kan høre – og sådanne frekvenser eksisterer på ældgamle steder som stencirkler, langdysser, gravhøje, stendysser og stenstøtter. Og ligesom alle hellige steder, templer og kultsteder, som fx gotiske katedraler, befinder korncirklerne sig på skæringspunkterne mellem jordens magnetiske energiveje; størrelsen og formen på en korncirkel er typisk bestemt af disse knudepunkters størrelse på det tidspunkt de ’kommer til syne’.

Det er i Krebse måneden at korncirklernes antal stiger, den periode, hvor mange afgrøder er næsten modne, og nogle allerede er høstet. Krebsen er et tegn for ’at nære’ (”Hvirvlens moder”), og hveden har været et yderst vigtigst næringsmiddel for menneskeheden, på trods af, at det moderne landbrug har mishandlet og overudnyttet den.

Sammen med majs blev hveden givet til menneskeheden af Kabirierne, menneskehedens gamle vejledere. Det fortælles at nogen af dem stammer fra Venus.

Mere information Om korncirkler


Youtube video om Julia korncirklen:

Tilbage til artikler