Vælg en side

Jupiter i Vægtens tegn

Skrevet af Anne Sommer

Jupiter i Vægtens tegn

Jupiter er den største planet i vores solsystem, og den er større end alle de andre planeter tilsammen. Jupiter er i hvert stjernetegn ca. 1 år, og den er derfor ca. 11-12 måneder om at ’gå’ igennem alle stjernetegnene. Den 9. september skete der et tegnskifte. Efter ca. et år i Jomfruens tegn, bevægede Jupiter sig ind i Vægtens tegn, hvor den vil blive indtil oktober 2017. Fra hverdagens mange pligter, får vi nu lyst til at slappe af og være sammen med andre mennesker. Det skal være sjovt, og vi skal nyde livet.

Hvem kan ikke bruge lidt mere balance, fred, harmoni, retfærdighed og skønhed i det kommende år? Jupiter er planten for højere bevidsthed og vækst, den udvider det tegns energi, som den er i, og i Vægtens tegn bliver vi mere bevidste om samarbejde, diplomati, takt, sund dømmekraft og bedre beslutninger, og vi kan få større viden om andre menneskers behov og kunsten at dele.

Efter et langt år med spænding og uenighed, kan energierne fra Jupiter i Vægten føles lettere og mere flydende. Retfærdighed er Vægtens nøgleord. Vægten foreslår et vendepunkt og en transformation. På Vægtens vægtskåle måles ’rigtigt’ og ’forkert’, og det venter verden på: At føle større lighed, retfærdighed og fairness over for alle.

Alice A. Bailey fortæller i Esoterisk Astrologi, at Vægtens ’magt’ er stadigt voksende. Vægten er tegnet for fred, og det kan forhåbentlig blive reflekteret på jorden. Verden er for øjeblikket ideologisk i krig i et kritisk omfang. Konflikt er en del af menneskehedens nødvendige renselse, og vi kan gøre vores del af arbejdet ved i meditation at hjælpe med at bringe harmoni til den nuværende turbulente situation. Hvis vi vil undgå, at en økonomisk katastrofe påvirker vores lille planet, er harmoni mellem mennesker og harmoni mellem mennesker og deva riget nødvendig. Vi må lære at blande sjæl og personlighed, hvilket kaldes ” ægteskabet i himlene”, og det vil forberede en del af menneskeheden til den første indvielse og således skabe indgangen til det femte rige, Sjælenes Rige.

Jupiter, åbenhed og fleksibilitet og Vægten, fordomsfrie holdninger er alle nødvendige egenskaber for at skabe en fredeligere verden, og de kan sikre, at afklaring og løsning af konflikter kan opnås.

Velkommen Jupiter i Vægtens tegn!